Το πρώτο παθητικό σπίτι με κουφώματα energeto 8000 foaminside από τη SYNCO!

Η SYNCOA.E, πρωτοπόρος όπως πάντα, ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων στο 1ο παθητικό σπίτι στην Κοζάνη με συστήματα κουφωμάτωνaluplast της σειράς energeto®8000 foaminside! Υπεύθυνη του έργου είναι η Λιάκος Μελετητική Κατασκευαστική.

Τι είναι όμως το παθητικό κτίριο; Το παθητικό κτίριο (Passiv Haus στα γερμανικά και Passive House στα αγγλικά) είναι ένα πρότυπο κτιρίου το οποίο προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή ενεργειακή απόδοση, άνεση, οικονομία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα Παθητικό Κτίριο χρησιμοποιεί έως και 90% λιγότερη ενέργεια για θέρμανση και ψύξη. Το Παθητικό Κτίριο δεν είναι ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια σχεδιαστική φιλοσοφία.

Aνεξάρτητα από το κλίμα ή την περιοχή, τα Παθητικά Κτίρια διατηρούν όλο το χρόνο μια άνετη και ευχάριστη θερμοκρασία με ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις αφού θερμαίνονται παθητικά, δηλαδή κάνουν αποτελεσματική χρήση του ήλιου, των εσωτερικών πηγών θερμότητας και της ανάκτησης θερμότητας, με αποτέλεσμα τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης να μην είναι απαραίτητα ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.  Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Παθητικό Κτίριο χρησιμοποιεί παθητικές τεχνικές ψύξης, όπως είναι ο σωστός σχεδιασμός σκίασης και νυχτερινού φυσικού αερισμού, προκειμένου να διατηρείται δροσερό. Σε κάθε περίπτωση, τα εξαιρετικής ποιότητας και τεχνολογίας υλικά και ο προσεκτικός σχεδιασμός εγγυώνται ότι οι θερμοκρασίες παραμένουν όλο το χρόνο, σε σταθερά και ευχάριστα για τους ενοίκους επίπεδα.

energeto® 5000

ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

ΜΟΧΛΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 

Tοποθέτηση κουφωμάτων βιτρώ

Με την υπογραφή της Synco ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κουφωμάτων βιτρώ .

Έργο μνημείο - διατηρητέο οίκημα  (Denkmalschutz) στην πόλη Singen, περιοχή της Λίμνης Konstanz, της Γερμανίας.

 

Η SYNCO ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ


Η εταιρεία επεκτείνεται και στην αγορά της Γερμανίας και πολύ σύντομα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της πρώτης μας έκθεσης στη Νυρεμβέργη, με τον διακριτικό τίτλο OTAGON GmbH.

 

Από την πρώτη στιγμή το κοινό της Νυρεμβέργης αγκάλιασε την ελληνική επιχείρηση καθώς γνωρίζει ήδη την αξία των συνθετικών κουφωμάτων και την ποιότητα των γερμανικών profiles Kömmerling & Aluplast. Τα συνθετικά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών είναι ιδανικά για θερμομόνωση ακόμα και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες των βορείων κλιμάτων, και σε συνδυασμό με την ελληνική ποιότητα κατασκευής Synco με την 30ετή εμπειρία παραγωγής, είναι η πιο αξιόπιστη επένδυση για κάθε κατοικία.

 

Ένας ακόμη λόγος της προτίμησης των προϊόντων παραγωγής μας από τη Γερμανική αγορά, αποτελεί το ότι είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τον τελευταίο κανονισμό Νο 305/2011του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 9ης Μαρτίου 2011 για τη θέσπιση εναρμονισμένων όρων εμπορίας προϊόντων του τομέα των δομικών κατασκευών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εταιρείας www.otagon.de.


Αντικατάσταση κουφωμάτων στο 1ο και 6ο νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων


 Η SYNCO AE ολοκλήρωσε την αντικατάσταση σιδερένιων κουφωμάτων στο 1o και 6ο νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων με συνθετικά κουφώματα του οίκου Κömmerling και ενεργειακά αποδοτικούς υαλοπίνακες low-e.

Η προβλεπόμενη εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης και ψύξης θα ξεπεράσει το 60% !

ampelok

H SΥΝCO στηρίζει το κοινωνικό πρόγραμμα « Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου»

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της ουσιαστικής υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών  στις οποίες δραστηριοποιείται,  υλοποίησε  για  πρώτη  φορά  το  2012  το κοινωνικό πρόγραµµα «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου». Ένα πρόγραµµα που  αγκάλιασαν  και  υποστήριξαν  πάνω  από  25.000  άτοµα  από  την  ευρύτερη περιοχή  της  Θεσσαλονίκης αλλά  και  ολόκληρη  την  Ελλάδα,  τόσο  µέσω  της σελίδας της δράσης στο Facebook (facebook.com/tosxoleiopoutheleis) όσο και µέσω των ειδικών εντύπων ψηφοφορίας.  
Μέσω του προγράµµατος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επιχορήγησε επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες στο 8ο ∆ηµοτικό Σχολείο & 13ο Ειδικό Σχολείο Κορδελιού- Εύοσµου,  που  συγκέντρωσε  τις  περισσότερες  ψήφους,  καθώς  και  µικρότερης κλίµακας  εργασίες  στα  σχολεία  1ο  Γυµνάσιο  Σταυρούπολης  και  106o  ∆ηµοτικό Σχολείο  Θεσσαλονίκης,  που  αναδείχθηκαν  πρώτα  σε  ψήφους  στους  ∆ήµους Παύλου  Μελά  και  Θεσσαλονίκης  αντίστοιχα,  αποδεικνύοντας  έµπρακτα  τη δέσµευσή  της  για  την  αποτελεσµατική  και  ουσιαστική  αντιµετώπιση  των  αναγκών των τοπικών κοινωνιών.

Ευχαριστούµε  για  τη  στήριξη  και  την  ενεργό  συµµετοχή  του  το  ∆ίκτυο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής των επιχειρηµατικών φορέων της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα ευχαριστούµε  τις  επιχειρήσεις  µέλη  του  δικτύου:    FRIGOSTAL    και  τον  κ.  Γιώργο Φιρτινίδη που χορήγησε τα χρώµατα για τη βαφή ολόκληρου του σχολικού κτιρίου, ALUPLAST και τον κ. Ανδρέα ∆ερβίση που διέθεσε την πρώτη ύλη των κουφωµάτων σε  συνεργασία  µε  την  εταιρία  SYNCO    και  τους  κ.κ.  Χαράλαµπο  Χαλκίδη  και Γρηγόρη  Τέκο,  που  µετέτρεψαν  την  πρώτη  ύλη  σε  εσωτερικά  και  εξωτερικά κουφώµατα.   

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, εδώ  και  44  χρόνια  σχεδιάζει  και  υλοποιεί  ένα  πολύπλευρο  πρόγραµµα  Εταιρικής Υπευθυνότητας,  στο  οποίο  δίνει ιδιαίτερη  βαρύτητα  στη  στενή  συνεργασία  µε  τους κοινωνικούς εταίρους και στη διεξαγωγή διαλόγου µαζί τους, µε απώτερο σκοπό τη στοχευµένη  ανταπόκριση  στις  ανάγκες  του  κοινωνικού  συνόλου.  Ένας  από  τους βασικούς  άξονες  του  προγράµµατος  Εταιρικής  Υπευθυνότητας  που  υλοποιεί, αποτελεί η ανάπτυξη προγραµµάτων που προάγουν την Παιδεία και την Ανάπτυξη Νέων,  µε  στόχο  την  καλλιέργεια  τόσο  των  δεξιοτήτων  όσο  και  των  ενδιαφερόντων των νέων ανθρώπων. Ως εκ τούτου, θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε ότι και φέτος το  καλοκαίρι  θα  υλοποιήσουµε  το  κοινωνικό  πρόγραµµα  «Το  Σχολείο  που  θέλεις είναι  στο  χέρι  σου»  και  σας  καλούµε  να  γίνετε  αρωγοί  και  υποστηρικτές  της προσπάθειας αυτής για ακόµη µία φορά.   

Κλήρωση Θωρακισμένης πόρτας στο Facebook

klirosi

Στις 31/5/2013 ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μας για τους φίλους μας στο facebook. Ο τυχερός είναι ο κ. Ιωάννης Βουτσάς από το Ωραιόκαστρο που κέρδισε μια θωρακισμένη πόρτα!

 

Η Synco πάντα κοντά σας με μεγάλες εκπλήξεις, συνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Welcome Open Doors

invite
H SYNCO A.E. για πρώτη φορά στην ιστορία της ανοίγει τις πόρτες του εργοστασίου της προς το αγοραστικό κοινό.

Προσκαλεί όλους εσάς που με τη διαχρονική προτίμησή σας έχετε συνδράμει στην ανάπτυξη της SYNCO A.E. και την πολυετή παρουσία της στο χώρο του συνθετικού κουφώματος.

Δείτε λεπτομέρειες...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και στα πλαίσια της Πράξης «Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων και Επιχειρήσεων εντός της Οικονομικής Κρίσης για επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 εργαζόμενους και άνω» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας - Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Ευρωπαϊκής ένωσης - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, με Αναθέτουσα Αρχή τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, έχει εγκριθεί στην επιχείρηση SYNCO ΑΕ, Πρόγραμμα Κατάρτισης με τίτλο « ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ » ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 97.740€

Δείτε αναλυτικά...


Νέα συνεργασία SYNCO - aluplast Gmbh

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών της, η Synco εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία με την γερμανική aluplast Gmbh , την εταιρεία που συγκαταλέγεται στις τρεις κορυφαίες  διέλασης προφίλ PVC στη Γερμανία και στις επτά πρώτες στον κόσμο.

Έτσι, η Synco AE ενισχύοντας τις επιχειρηματικές της δυνατότητες τολμά ακόμη και σήμερα να προβεί σε διαφοροποίηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό και συνάμα να πρωτοστατήσει και πάλι εξασφαλίζοντας σε αποκλειστικότητα το νέο προϊόν energeto 5000, στους πελάτες της.

Το energeto 5000 είναι ένα καινοτόμο προϊόν, πιστοποιημένο και  με εξαιρετικά  θερμομονωτικά χαρακτηριστικά, που έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Synco ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο ποιότητας της εταιρείας.   

Με τεχνογνωσία, εμπειρία , επαγγελματισμό, συνέπεια και αναζητώντας συνεχώς νέες και καινοτόμες ιδέες, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που εδώ και τριάντα ολόκληρα χρόνια, μας δείχνουν οι πελάτες μας.