Σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση

Τα κουφώματα PVC αποτελούν επιλογή ολοένα και περισσότερων καταναλωτών λόγω της εξαιρετικής σχέσης ποιότητας – τιμής, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τις μοναδικές ιδιότητες για εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι υλικό που παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα με την πάροδο του χρόνο.

Επίσης είναι γνωστά για τις υψηλές θερμομονωτικές τους επιδόσεις. Συνεπώς συντελούν σημαντικά στην ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση και δροσισμό.

Αυτή η θερμομονωτική ιδιότητα που έχει από μόνο του το PVC μπορεί να ενισχυθεί κατά πολύ ανάλογα με ενεργειακούς υαλοπίνακες που θα τοποθετηθούν σε κάθε κατασκευή.

Η Εταιρεία SYNCO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις σε κάθε ιδιοκτήτη , κατασκευαστή ή αρχιτέκτονα ώστε να συμβάλλει στην σωστή απόφαση για την αξία του κτιρίου.

Όλα τα συνθετικά κουφώματα δεν είναι ίδια.

Η SYNCO με την εμπειρία 38 ετών στην παραγωγή και εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος για την ορθή αξιολόγηση των αναγκών σας, την παραγωγή των κουφωμάτων σας με τα υψηλότερα στάνταρ καθώς και την τελική εγκατάσταση από ένα από τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας.