Η Εταιρεία

SYNCO
Συστήματα Κουφωμάτων

H SYNCO είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με αφετηρία το 1984, έτος ίδρυσης της SYNCO, ξεκινάει η ιστορία μιας από τις κυρίαρχες εταιρείες στο χώρο αυτό, προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ακίνητο οποιουδήποτε μεγέθους και χρήσης όπως κατοικίες, κτίρια γραφείων, σχολεία, βιομηχανικούς χώρους, ναούς, σύνθετες ειδικές κατασκευές και άλλα. Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 7.000 τ.μ. κατασκευάζονται τα συνθετικά κουφώματα χρησιμοποιώντας προφίλ των καταξιωμένων οίκων KÖMMERLING και aluplast GmbH και τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των δύο γερμανικών κολοσσών.

Δομή

Το εργατικό δυναμικό της SYNCO αποτελούν άτομα με γνώση, πλήρη τεχνική κατάρτιση και εμπειρία. Εκτός των άλλων, η εταιρεία επενδύει συστηματικά σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια ώστε όλοι οι εργαζόμενοι της να ενημερώνονται για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Φιλοσοφία και εξυπηρέτηση SYNCO

 Η συνεχής ανοδική πορεία την έχει καταξιώσει στην συνείδηση των καταναλωτών ως την κορυφαία επιχείρηση του κλάδου. Και όχι τυχαία, αφού βασική αρχή της εταιρείας υπήρξε πάντα η προσήλωση στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που σε συνδυασμό με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, επιτρέπουν την υλοποίηση δημιουργικών λύσεων που ανταποκρίνονται και στις πιο ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Η φιλοσοφία της Synco βασίζεται σε μία αμιγώς πελατοκεντρική αντίληψη παρέχοντας αξιοπιστία και φροντίζοντας να ανταποδίδει με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της. Η SYNCO αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σε μία μόλις ημέρα από ειδικευμένα συνεργεία χωρίς καμία επιβάρυνση, δίνει 10 χρόνια γραπτή εγγύηση και service εφ’ όρου ζωής!

Ολοκληρωμένες λύσεις SYNCO

H Synco δραστηριοποιείται παράλληλα στην εμπορία επώνυμων θωρακισμένων θυρών ασφαλείας, εσωτερικών θυρών, επίπλων κουζίνας, ξύλινων και laminate δαπέδων καθώς και σωμάτων υπέρυθρης θέρμανσης, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο.

Το δίκτυο SYNCO

Το δίκτυο SYNCO αποτελείται από αξιόπιστους συνεργάτες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και την Κύπρο, Γερμανία και Σουηδία και διευρύνεται συνεχώς ώστε να αυξάνονται τα σημεία εξυπηρέτησης.