Ιδιότητες – Πλεονεκτήματα

Αισθητική και Σχεδιασμός
H ποικιλία τύπων και σχεδίων SYNCO μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε είδους κατασκευή όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία, σχολεία, μοντέρνα συγκροτήματα γραφείων. 

Αντίσταση στις καιρικές συνθήκες
Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO διατηρούν τις εξαίρετες ιδιότητες τους ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Δεν επηρεάζονται από έντονες καιρικές συνθήκες όπως δυνατές βροχές, χιόνια, δυνατό ήλιο, τοξικά νέφη και υπερβολικές θερμοκρασίες. Δεν σαπίζουν , δεν σκουριάζουν, δεν στρεβλώνουν και παραμένουν πάντα εύχρηστα. 

Μέγιστη αντίσταση στον αέρα
Τα παράθυρα και οι πόρτες της SYNCO, είναι ιδανικά για κατοικίες κοντά στη θάλασσα εκτεθειμένες σε ισχυρούς ανέμους, δυνατές βροχές και αλμύρα. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε ψηλά κτίρια χωρίς προβλήματα. 

Χωρίς συντήρηση
Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO δεν απαιτούν βάψιμο και αντιστέκονται εξ’ ολοκλήρου στους τερμίτες. Η συντήρηση τους περιορίζεται σε απλό καθάρισμα και δεν περιλαμβάνει κανένα επιπλέον κόστος. 

Υψηλή ακουστική μόνωση
Ο ενισχυμένος χάλυβας και η κατάλληλη διαλογή του υαλοπίνακα στα κουφώματα SYNCO, εξασφαλίζουν άριστη προστασία από τους θορύβους, προσφέροντας έτσι ξεκούραστη ζωή στο σπίτι και άνεση στο γραφείο. 

Ικανή θερμομόνωση
Η θερμική μόνωση του τελειωμένου παραθύρου SYNCO είναι εξαιρετικά καλή. Αποκλείει την συμπύκνωση υδρατμών στους υαλοπίνακες στην εσωτερική πλευρά του σπιτιού. Σε επίσημες αναλύσεις τα προφίλ κουφωμάτων της KOMMERLING, σε συνδυασμό με την εγγύηση που παρέχει η πολύχρονη εμπειρία της SYNCO, πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για θερμική μόνωση και τις απαιτήσεις του κανονισμού για τα παθητικά κτήρια. 

Αντίσταση στη φωτιά
Το συνθετικό υλικό των κουφωμάτων SYNCO αναθερμαίνεται δύσκολα, δεν καίγεται μόνο του και σβήνει όταν δεν υπάρχει αναφλεκτική πηγή. Έτσι αποκλείεται η αναφλεκτική συμμετοχή σε φωτιά, ενώ αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο πρόληψης και προστασίας. 

Περιβαλλοντικά προτερήματα
Η διαδικασία παραγωγής των προφίλ συνθετικών κουφωμάτων χρειάζεται σχετικά λίγη ενέργεια σε σύγκριση με άλλα υλικά. Το συνθετικό κούφωμα έχει καθοριστεί ως εναλλακτικό υλικό του ξύλου και έτσι η ταχύτητα αποψίλωσης των δασών ελαττώνεται. Τα συνθετικά συστήματα κουφωμάτων είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς προσφέρουν την δυνατότητα να ανακυκλωθούν εξ’ ολοκλήρου και να επαναχρησιμοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία. 

Δομική και μηχανική απόδοση
Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO έχουν ανθεκτικότητα, σταθερότητα αντοχή και το χρώμα τους παραμένει ανέπαφο.

Θερμομόνωση και οικονομία SYNCO

Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO όχι μόνο συμβάλουν στις περικοπές των ενεργειακών δαπανών σας, αφού η σημαντική προστασία από την θερμότητα και το ψύχος σημαίνει ταυτόχρονα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, της θέρμανσης και ψύξης, αλλά συμβάλλουν και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με ενεργειακά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας low-e planistar τεσσάρων εποχών και low-e planitherm δύο εποχών, επιτυγχάνουν και με την προσθήκη αδρανούς αερίου argon σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Τα ενεργειακά κουφώματα SYNCO σε συνδυασμό με διπλή ή τριπλή ενεργειακή υάλωση επιτυγχάνουν μείωση τουσυντελεστή θερμοπερατότητας Uw έως 0,64W/m2K.

Τα συνθετικά κουφώματα SYNCO πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» όπως επίσης και στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Επιπλέον, τα συνθετικά κουφώματα SYNCO, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και τοποθετούνται στα δικά σας μέτρα μόνο από τη SYNCO, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, που αναθέτουν την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων σε τρίτους.  Η SYNCO αναλαμβάνει την αποξήλωση και αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σε μία μόνο ημέρα και προσφέρει γραπτή εγγύηση για δέκα χρόνια!

Χαρακτηριστικά ενεργειακών τζαμιών

Συνδυάστε τα κουφώματα SYNCO με διπλούς υαλοπίνακες 5-16-4 low-e (μαλακής επίστρωσης) planistar τεσσάρων εποχών,με φωτεινή διαπερατότητα (LT)% 71%. Ηλιακός συντελεστής solarfactor (SF) 0,41. Ο δείκτης αυτός μετράει το ποσοστό της ηλιακής θερμότητας που διαπερνά τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και φτάνει στο εσωτερικό του χώρου, όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης τόσο αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο παρέχει το κούφωμα.

Με προσθήκη Argon, o συντελεστής Ug θερμοπερατότητας φτάνει έως 1,1W/m2K, ενώ με αέρα έως 1,4W/ m2K.  
Ο δείκτης αυτός μετράει την ποσότητα της εσωτερικής θερμότητας που διαπερνάει τους υαλοπίνακες ενός κουφώματος και χάνεται. Όσο μικρότερος είναι ο δείκτης αυτός, τόσο λιγότερες είναι οι απώλειες άρα και τόσο μεγαλύτερη είναι η θερμομονωτική τους ισχύς.
 
 Τριπλοί Υαλοπίνακες low-e planistar
 AirArgon
Ug0,90W/m2K0,60W/m2K
LT68%68%
LR11%11%
SF41%41%